Bojler Ariston VELIS EVO 80l inox

Kategorije: , Šifra proizvoda: 11AEAVI80E Oznaka:

  • Kazan od inoxa
  • Izuzetno tanak debljine samo 27cm
  • Tehnologija dvostrukog kazana bojlera za tuširanje koja se zagreje za duplo manje vremena
  • Mogućnost ugradnje u horizontalnom ili vertikalnom položaju
  • Plavi LED ekran za jednostavan interfejs

Opis

Bojler Ariston VELIS EVO 80l inox kombinuje napredne performase, moderan dizajn i visoktehnološke materijale. Garantuje toplu vodu za 50 minuta.

Funkcija ECO EVO prati vaše svakodnevne navike kako bi vam pružila toplu vodu kada vam je potrebna samim tim omogućava vam uštedu energije i smanjenje troškova.

Tehnologija dvostrukog kazana zagreva vodu brže od tradicionalnog bojlera. Svaki kazan opremljen je grejnim elementom i stoga se ne može samostalno zagrevati, što garantuje da idealna količina vode uvek bude spremna za upotrebu.

Bojler Ariston VELIS EVO 80l inox  zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu , obliku smanjene dubine i mogućnosti ugradnje u više položaja, savršeno se uklapa u svako okruženje.

Kvalitet 100% zagarantovan . Svaki proizvod pojedinačno je testiran u pogedu kvaliteta, efikasnosti i bezbednosti. Jaki i otporni materijali, delovi i proizvodi razvijeni su za rad u ekstremnim uslovima kako bi pružili rezultate.

Bojler, kao esencijalni deo modernog domaćinstva, predstavlja ključnu tačku udobnosti u snabdevanju toplom vodom. Njegova uloga nije samo funkcionalna, već i strateški značajna za svakodnevne potrebe kućanstva.

Montaža bojlera postala je pristupačna i brza, uz stručnu pomoć ili čak samostalno postavljanje za iskusnije korisnike. Dugotrajne garancije često prate moderne bojlere, pružajući korisnicima sigurnost u kvalitet i trajnost proizvoda.

 

Više tehničkih podataka na stranici proizvođača pogledaj ovde.

Dodatne informacije

Težina 22 kg
Dimenzije 27 × 69.5 × 106.6 cm
Brend

Garancija

Kapacitet kazana

80L

Način ugradnje

,