Zbog konstantnog menjanja cena na tržištu i ažuriranja sajta, molimo Vas da pozovete maloprodaju ili pošaljete upit na mail, radi provere tačnosti cene.

Bojler Ariston VELIS EVO 80l

41,000.00

  • Izuzetno tanak debljine samo 27cm
  • Tehnologija dvostrukog kazana bojlera za tuširanje koja se zagreje za duplo manje vremena
  • Mogućnost ugradnje u horizontalnom ili vertikalnom položaju
  • Plavi LED ekran za jednostavan interfejs
Šifra proizvoda: 11AEAV80E Kategorija: Oznaka:
Bojler Ariston Velis Evo 80l

Opis

Bojler Ariston Velis Evo 80l kombinuje napredne performase, moderan dizajn i visoktehnološke materijale. Garantuje toplu vodu za 50 minuta.

Funkcija ECO EVO prati vaše svakodnevne navike kako bi vam pružila toplu vodu kada vam je potrebna samim tim omogućava vam uštedu energije i smanjenje troškova.

Tehnologija dvostrukog kazana zagreva vodu brže od tradicionalnog bojlera. Svaki kazan opremljen je grejnim elementom i stoga se ne može samostalno zagrevati, što garantuje da idealna količina vode uvek bude spremna za upotrebu.

Bojler Ariston Velis EVO 80l zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu , obliku smanjene dubine i mogućnosti ugradnje u više položaja, savršeno se uklapa u svako okruženje.

Kvalitet 100% zagarantovan . Svaki proizvod pojedinačno je testiran u pogedu kvaliteta, efikasnosti i bezbednosti. Jaki i otporni materijali, delovi i proizvodi razvijeni su za rad u ekstremnim uslovima kako bi pružili rezultate.

 

Pogledajte i ostale proizvode iz ponude:

 

Više tehničkih podataka na stranici proizvođača pogledaj ovde

 

Dodatne informacije

Težina28 kg
Dimenzije27.5 × 50.6 × 106.6 cm
Brend

Garancija

Kapacitet kazana

80L

Materijal kazana

Način ugradnje

,

Brend

Ariston

Bojler Ariston Velis Evo 80l

Shopping cart

close