Zbog konstantnog menjanja cena na tržištu i ažuriranja sajta, molimo Vas da pozovete maloprodaju ili pošaljete upit na mail, radi provere tačnosti cene.

ČISTAČ HIDROMASAŽNIH KADA MELLERUD

1,240.00 RSD

Opis proizvoda:

 Uništava bacile, bakterije, gljivice i slične mikroorganizme u kadama, prskalicama i cevnim sistemima u hidromasažnim kadama. Temeljnim čišćenjem sprečava se formiranje algi i deluje dezinfekciono. Sprečava taloženje kamenca, sapuna i masnoće u cevima i sistemu prskalica i time onemogućava nastanak opasnih klica. Sprečava nastanak neprijatnih mirisa.

UPUTSTVO:

Dodati 100 ml MELLERUD čistača hidromasažnih kada u punu kadu nakon svake upotrebe. Podesiti nivo vode tako da prskalice budu pokrivene dovoljnom količinom vode. Ostaviti da deluje 30 min. Pumpa za cirkulaciju vode za to vreme treba da se uključi nekoliko puta po 1-2 min. Nakon toga otvoriti odvod za vodu i ostaviti pumpu da radi sve dok se ne očiste svi ostaci .

NAPOMENA:

Za uništavanje klica u kadi koja nije korišćena neko vreme: napuniti kadu vodom i dodati 200 ml MELLERUD čistača hiromasažnih kada i ponoviti gore navedeni postupak.

Šifra proizvoda: 70H015 Kategorija:
Ista Hidromasa Nih Kada Mellerud

Brend

Mellerud

Ista Hidromasa Nih Kada Mellerud