Zrenjaninski put 55, Beograd   shop@vodoterm.co.rs011 630 55 04

Cart

Zrenjaninski put 55, Beograd  shop@vodoterm.co.rs011 630 55 04

Poštovani kupci, obzirom na novonastalu Covid 19 situaciju, postoji mogućnost da pojedine cene proizvoda, kao i stanje na lageru na web sajtu nisu ažurirani u realnom vremenu, molimo Vas da nas pre poručivanja kontaktirate putem telefona 011 630 55 04. Hvala na razumevanju, VODOTERM Beograd

Menu

Cart

Informacije o proizvodu

Kotao na sitni ugalj 50 THERMOFLUX

285,000.00 RSD

Namenjen je sagorevanju mrkog uglja granulacije „grah“, što na našim prostorima predstavlja jedan od najekonomičnijih načina grejanja.

Kotao je opremljen samodozirajučim sastavom visokog kvaliteta, koji prema zadanom intenzitetu samostalno dozira ugalj iz spremnika u ložište. Pomoću ventilatora ugalj sagoreva u ložištu, te se nastali pepeo obrušava u lugaru, koja se nalazi neposredno ispod ložišta.

Ovaj čitav proces kontroliranog doziranja potrebne količine uglja omogućava maksimalno izgaranje uz smanjene mogućnosti rošenja kotla i stvaranja nisko-temperaturne korozije.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Podelite na društvenim mrežama

Opis

Toplovodni kotao „TF“ je automatski kotao, koji uz minimalan napor omogućava zagrevanje Vašeg doma.

„TF“ kotlovi nemaju automatsko paljenje, ali jednom kad se potpale zadržavaju žar u ložištu i do 12 sati pri isključenju iz napajanja električnom energijom. Ponovnim napajanjem ventilator raspiruje žar i nastavlja sa radom.

Kotao za vreme normalnog rada uvek nastoji dostići zadanu vrednost temperature vode u kotlu, a automatski gasi dozator u trenutku kada se postigne željena temperatura objekta koji se greje ili vrednost temperature vode u kotlu. Padom vrednosti zadane temperature vode ispod određene granice dozator nastavlja sa radom.

Kotao automatski nadzire promene temperature vode u kotlu te na osnovi promena pali i gasi dozator kotla. Ova fleksibilnost omogućava optimalno iskorišćenje energenta i jednostavnost grejanja u cilju Vašeg zadovoljstva.

Ubacivanjem dodatne rešetke (dolazi zajedno sa kotlom) može sagorevati drvo i ugalj u kocki. Kotao „TF“ je izrađen od kvalitetnog čeličnog lima što mu garantuje otpornost na niskotemperaturnu koroziju i dugotrajnost.

Slika proizvodaŠifra Opcije CenaKoličina
Kotao na sitni ugalj 50 THERMOFLUX - desni TF02050DG desni 285,000.00 RSD