Zbog konstantnog menjanja cena na tržištu i ažuriranja sajta, molimo Vas da pozovete maloprodaju ili pošaljete upit na mail, radi provere tačnosti cene.

Kotao na sitni ugalj 50kw THERMOFLUX

Cena na upit.

Namenjen je sagorevanju mrkog uglja granulacije „grah“, što na našim prostorima predstavlja jedan od najekonomičnijih načina grejanja.

Kotao je opremljen samodozirajučim sastavom visokog kvaliteta, koji prema zadanom intenzitetu samostalno dozira ugalj iz spremnika u ložište. Pomoću ventilatora ugalj sagoreva u ložištu, te se nastali pepeo obrušava u lugaru, koja se nalazi neposredno ispod ložišta.

Ovaj čitav proces kontroliranog doziranja potrebne količine uglja omogućava maksimalno izgaranje uz smanjene mogućnosti rošenja kotla i stvaranja nisko-temperaturne korozije.

 

Kotao Na Sitni Ugalj 50kw Thermoflux

Opis

Toplovodni kotao „TF“ je automatski kotao, koji uz minimalan napor omogućava zagrevanje Vašeg doma.

„TF“ kotlovi nemaju automatsko paljenje, ali jednom kad se potpale zadržavaju žar u ložištu i do 12 sati pri isključenju iz napajanja električnom energijom. Ponovnim napajanjem ventilator raspiruje žar i nastavlja sa radom.

Kotao za vreme normalnog rada uvek nastoji dostići zadanu vrednost temperature vode u kotlu, a automatski gasi dozator u trenutku kada se postigne željena temperatura objekta koji se greje ili vrednost temperature vode u kotlu. Padom vrednosti zadane temperature vode ispod određene granice dozator nastavlja sa radom.

Kotao automatski nadzire promene temperature vode u kotlu te na osnovi promena pali i gasi dozator kotla. Ova fleksibilnost omogućava optimalno iskorišćenje energenta i jednostavnost grejanja u cilju Vašeg zadovoljstva.

Ubacivanjem dodatne rešetke (dolazi zajedno sa kotlom) može sagorevati drvo i ugalj u kocki. Kotao „TF“ je izrađen od kvalitetnog čeličnog lima što mu garantuje otpornost na niskotemperaturnu koroziju i dugotrajnost.

Dodatne informacije

Brend

Energent

Ugalj

Snaga

50kw

Brend

Thermoflux

Kotao Na Sitni Ugalj 50kw Thermoflux

Shopping cart

close