Panelni radijator K22 Starpan 600×1600

Kategorije: , Šifra proizvoda: 05PCS413 Oznaka:

14,650.00rsd

Njihov tanak i elegantan dizajn omogućava diskretnu integraciju u prostor, čime se maksimalno koristi raspoloživi prostor.

Opis

Panelni radijator K22 Starpan 600×1600

Copa Konveks su panelni radijatori koji su proizvedeni od hladno valjanog čelika i izrađeni su na najsavremenijim automatizovanim linijama za zavarivanje sa kompjuterizovanim kontrolnim sistemom.
Testirani su vazdušnim pritiskom od 10.5 do 13 bara, a maksimalni radni pritisak je 8 bara. Maksimalna radna temperatura Copa Konveks panelnih radijatora iznosi 11 bara.
Pakuju se u najlon sa vazdušnim jastučićima. Da bi se radijator zaštitio od prašine i vlage oblaže se tankim najlonom, a uglovi su zaštićeni kartonima protiv udara. Izuzetno su otporni na koroziju
Panelni radijatori pripadaju ravnim pločastim radijatorima, ali su izrađeni su od glatkog ili profilisanog čeličnog lima i, u najjednostavnijem obliku, imaju grejnu ploču kroz koju protične radni medijum, tj. topla voda. U jednostavnim panelnim radijatorima toplota se prenosi na sobni vazduh uglavnom procesom toplotnog zračenja.
Panelni radijator K22 Starpan 600×1600
Vecina ljudi smatra da je ovaj tip zračenja ugodniji od toplote predate konvekcijom. U radijatorskom panelu može se povezati i postaviti do tri konvektorskih ploča sa lamelama. Ovom tehnologijom povećanja ploča panela se povećava udeo toplote predate konvekcijom.

Dodatne informacije

Dimenzije60 × 160 cm
Dimenzija

Garancija

Brend

Boja

Vrsta