Ako planirate da zamenite rešenje za grejanje kuće, sistem grejanja na pelet nudi neke jedinstvene prednosti koje vredi razmotriti.

Centralni sistemi za grejanje na pelet (takođe poznati kao automatizovani ili napredni sistemi za grejanje na drva) nude svu udobnost i praktičnost koju ljudi očekuju od tradicionalnih sistema grejanja, ali se koriste lokalnim, održivim drvenim peletima umesto fosilnim gorivom. Kotlovi i peći na pelet su dostupni i možda će moći da rade sa Vašim postojećim sistemom distribucije grejanja.

Kotlovi i peći na pelet su popularni sistemi za grejanje prostora jer koriste obnovljiva goriva i mogu biti isplativ način zagrevanja Vašeg doma.

Više razloga da razmislite o sistemu grejanja na pelet:

  • Uštedite na računima za grejanje. Stanovnici koji prelaze na gorivo na pelet obično štede godišnje u poređenju sa opcijama za grejanje na ulje i propan.
  • Stabilne cene goriva. Lokalne cene peleta su mnogo stabilnije od globalnog tržišta fosilnih goriva.
  • Čistije i zelenije. Lokalni drveni peleti su održivi, obnovljivi i imaju malo ugljenika. Takođe su bezbedni za transport i skladištenje.

Automatizovani sistemi za dovod goriva čine grejanje na pelet jednostavnim za korišćenje.

Popusti i finansiranje sa niskom kamatom su dostupni za pokrivanje početnih troškova kupovine i ugradnje centralnog sistema za grejanje na pelet u Vašem domu.

Kotlovi na pelet Vodoterm

Shopping cart

close