Najbolja boja pločica za malo kupatilo može napraviti ogromnu razliku u tome koliko će kupatilo izgledati prostrano.

Kada renovirate svoje kupatilo, želite da izaberete prave pločice. I dizajn i boja pločica su važan korak u renoviranju Vašeg kupatila.

Ali kada dizajnirate malo kupatilo, izbor boje pločica postaje još važniji. Želite da Vaše kupatilo izgleda svetlo i što prostranije.

Koja je najbolja boja pločica za malo kupatilo?

Bele pločice

Bele pločice su i dalje najpopularniji izbor boja pločica, posebno za mala kupatila. Svetla boja pločica učiniće da Vaše malo kupatilo bude veće i svetlije.

Naročito kada imate malo ili nimalo prirodnog svetla koji ulazi u Vaše kupatilo, bela pločica će biti klasičan i pravi izbor.

Sive pločice

Kada ne želite malo više topline u svom kupatilu, ali i dalje želite da koristite neutralnu boju pločica, onda možete odabrati sivu pločicu. Siva daje kupatilu luksuzan i svetao izgled.

Možda mislite da je sivo dosadno. Ali kada dodate neke zanimljive karakteristike dizajna, dobijate jedinstven izgled kupatila. Kao na primer sa rebrastim staklenim zidom i rebrastim umivaonikom.

Plave pločice

Malo kupatilo sa plavim pločicama će funkcionisati sjajno. Možda mislite da morate da se odlučite za svetlo plave pločice. Ali i tamnoplava će izgledati lepo u malom kupatilu.

Ružičaste pločice

Sve izgleda dobro u roze boji, a to uključuje i kupatilo. Čini se kao da je svetlo ružičasta nijansa skoro postala nova neutralna. A ružičaste pločice daju vedar, lagan i šaren izgled kupatilu.

Vertikalne ružičaste pločice čine da malo kupatilo izgleda više nego što jeste.

Zelene pločice

Zeleno je umirujuće i opuštajuće. Možda ste to već primetili, ali zelena boja je trenutno u trendu. I to se ne završava samo sa bojom Vaših zidova. Zelene pločice će Vašem malom kupatilu dati prirodniji izgled.

Crne pločice

Da, možete odabrati crne pločice za malo kupatilo. Tamna boja će dati bogat izgled kupatilu. Ali kada odaberete tamnu boju pločica, važno je da obratite pažnju na osvetljenje.

Kao i kod tamnozelenih pločica, najbolje je izabrati sjajnu pločicu. Završna obrada koju su koristili na ovim pločicama odražava prirodnu svetlost koja struji u kupatilu.

Pločice Vodoterm

Shopping cart

close