Bilo da renovirate ili gradite kupatilo od nule, morate biti pažljivi kada birate pločice za kupatilo. Za razliku od običnih pločica koje koristite na drugim mestima u svom domu, pločice za kupatilo su podložne vlazi i promenljivim temperaturama.

Na sreću, danas na tržištu postoji veliki broj pločica za kupatilo. U stvari, pločice za kupatilo su dostupne u beskrajnom izboru boja, dizajna, šara i opcija za završnu obradu. Iako je sve ovo dobro i dobro, izbor prave pločice za kupatilo čini veoma teškim zadatkom.

Pre nego što uopšte počnete da tražite pločice za kupatilo, morate odlučiti o stilu koji ćete izabrati. Pločice za kupatilo su dostupne u bezbroj stilova, boja i opcija dizajna i možete kreirati samo izgled koji želite.

Neki od uobičajenih stilova kupatila koje ljudi koriste uključuju kupatila u hotelskom stilu, geometrijska kupatila i dekorativna kupatila. Kupatila u hotelskom stilu su minimalističkog dizajna i uključuju neutralne boje. Crne, bele i druge pastelne nijanse su obično dobar izbor boja za pločice za kreiranje izgleda u hotelskom stilu. Geometrijska kupatila koriste štampane pločice koje dolaze u geometrijskim šarama. Takva kupatila izgledaju jedinstveno, a uzorci takođe čine da izgledaju veoma atraktivno. Konačno, dekorativna kupatila koriste dekorativne pločice kako bi stvorili hrabar ili veseo izgled. Ova kupatila nude moderan i neobičan izgled.

Pločice za kupatilo Vodoterm

Shopping cart

close