Aluminijumski radijator GLOBAL VOX 350

Kategorije: , Šifra proizvoda: 05ACG500V-4 Oznaka:

1,560.00rsd

Posebna pažnja se posvećuje ne samo savremenoj tehnologiji u procesu proizvodnje koja garantuje kvalitet već i dizajnu proizvoda.

Opis

Aluminijumski radijator GLOBAL VOX 350

Aluminijumski radijator GLOBAL VOX 350 – Konfort, ušteda energije,ekskluzivan dizajn: poslednji roden u kući Global sažima najviše što jedan radijator može da pruži. Sa radijatorom Global, podešavanje teperature je lako i malo košta. Na taj način se dobija, za kratko vreme, jedna idealna temperatura za svaki ambijent, prema ličnim potrebama i stvarna ušteda energije.

Osim toga mala specifična težina aluminijuma omogućava lako I precizno izvodenje. Široka paleta dimenzija i jednostavno kombinovanje omogućavaju idealno rešenje za svaki ambijenat. Odavanje visoke toplotne energije omogucuje korišćenje malih prostorija.

Radijatori Global imaju dug vek trajanja zahvaljujući materijalu korišćenom u livenju elemenata i jedinstvenom načinu farbanja.

Aluminijumski radijator GLOBAL VOX 350 imaju 10 godina garancije od datuma proizvodnje.

Pravilna montaža

  • VOX radijatori se mogu upotrebljavati u svim instalacijama grejanja toplom vodom do 100 C sa radnim pritiskom do 600Kpa ili 6bara
  • Može se instalirati u sistemu koristeći čelične, bakarne ili termoplastične cevi
  • Postavljanje radijatora vrši se upotrebljavanjem sledećih distanci:

> cm 3 od zida

> cm 10 od od poda

> cm 10 od police ili ivice prozora

  • Da bi se izbegli neprijatni zvuci koje prouzrokuju termicke dilatacije u grejnim telima, savetuje se ugradnja plastificiranih konzola za nošenje radijatorskih rebara
  • Da bi se izbegli problemi vezani za taloženje i koroziju kada se u sistemu za grejanje koriste različiti metali. Preporučuje se da se PH vode proveri i dodati u sistem neki aditiv u količini 1litar za svakih 200litara vode u sistemu.
  • Preporucujemo instalaciju plivajucih automatskih ili rucnih odzracnih ventila radi maksimalne sigurnosti i efikasnosti
  • Da bi se izbegli problemi sa hasom koji moze biti prisutan u sistemu grejanja ili problemi sa velikim pritiskom preporučujemo da ne zatvarate u potpunosti ventil. Ako je potrebno da izolujete jedan ili vise radijatora od navedenih problema preporučljivo je staviti automatske odzračne ventile na svaki radijator.
  • Radi dobrog održavanja boje na radijatoru neophodno je da i pre i posle montiranja nema preterane vlage u ambijentu
  • Pri čišcenju radijatora ne preporucuje se upotreba korozivnih sredstava

Pogledajte celokupnu ponudu radijatora.

Dodatne informacije

Dimenzije 35 cm
Brend

Garancija

Dimenzija

Boja

Vrsta