Lavabo 45 classic Linni

Kategorije: , Šifra proizvoda: 126UG03 Oznake: ,

3,060.00rsd

Dizajniran sa pažnjom prema detaljima, ovaj lavabo može imati različite oblike i linije koje se savršeno uklapaju u različite stilove enterijera.

Opis

Lavabo 45 classic Linni

Lavabo 45 classic Linni uvek u skladu sa svakodnevnim higijenskim potrebama i delikatnim dizajnom, sanitarija LINNI nudi Vam pravo rešenje. Proizvedena u skladu sa naprednom tehnologijom, sanitarija sa potpisom brenda LINNI dosledno nudi visok standard kvaliteta i garantovanu trajnost.

Lavabo 45cm Classic Linni svakako da je vanvremenska klasika. Ovaj konzolni, samonoseći, umivaonik jednostavne i čiste ahitekture lako se čisti i pruža najviši nivo higijene. Sa otvorom za montažu stojeće slavine za umivaonik koji je vešto postavljen asimetrično u odnosu na upotrebnu površinu korisnicima pruža veoma visok indeks komfora. Dizajnersko rešenje za mala kupatila i toalete koje zadovoljava sve potrebe korisnika.

akoća održavanja je još jedna prednost ovog lavaboa. Zahvaljujući glatkoj površini, mrlje i prljavština se lako uklanjaju. Dovoljno je samo koristiti blagi deterdžent i vodu za čišćenje, i lavabo će uvek izgledati čisto i sveže.

Pogledajte celokupnu ponudu lavaboa za kupatilo.

Dodatne informacije

Težina 7.45 kg
Dimenzije 45 × 28 cm
Brend

Materijal

Dimenzija

Način ugradnje