Baterija za lavabo Luna Minotti 4002

Kategorije: , Šifra proizvoda: 1093M4002 Oznake: ,

3,330.00rsd

  • Samo za hladnu vodu

Opis

Baterija za lavabo Luna Minotti 4002

Dizajn baterije za lavabo ističe se elegancijom i sofisticiranim detaljima. Sa modernim linijama i visokokvalitetnim materijalima, ova baterija pruža harmoniju između estetike i funkcionalnosti. Ergonomske ručke omogućavaju lako podešavanje temperature i pritiska vode, pružajući vam potpunu kontrolu nad svojim higijenskim iskustvom.

Jedna od ključnih karakteristika je energetska efikasnost. Integrirane tehnologije omogućavaju precizno upravljanje potrošnjom vode, čime se smanjuje ekološki uticaj. Ovaj ekološki pristup čini je odgovornim izborom za one koji cene održivost.

Baterija za lavabo Luna Minotti 4002

Performanse baterije za lavabo odražavaju visok nivo inovacija. Brzi odziv, tihi rad i dug vek trajanja čine je pouzdanim partnerom u vašem svakodnevnom korisćenju. Kontrola temperature sa preciznošću omogućava vam optimalno prilagođavanje vode vašim željama.

Montaža je jednostavna, omogućavajući vam da brzo uživate u svim prednostima ove moderne baterije. Dodatna garancija na dugotrajan rad osigurava vam mir i sigurnost u svoj izbor.

Pogledajte celokupnu našu ponudu baterija za lavabo:

Dodatne informacije

Namena

Brend

Način ugradnje

Vrsta

Boja

Garancija

Serija

Luna