Baterija za sudoperu Fresh Herz 00136

Kategorije: , Šifra proizvoda: 1093H00136 Oznake: ,

17,170.00rsd

Sa savremenim dizajnom i inovativnim karakteristikama, ova baterija postavlja nove standarde u funkcionalnosti i estetici.

Opis

Baterija za sudoperu Fresh Herz 00136

Dizajn ove baterije za sudoperu ističe se sofisticiranim linijama i pažljivo odabranim materijalima. Visokokvalitetna izrada čini je ne samo vizuelno atraktivnom, već i izdržljivom u svakodnevnom korisćenju. Ergonomske ručke dodaju dodatni nivo praktičnosti, omogućavajući lako podešavanje temperature i protoka vode.

Jedna od ključnih karakteristika ove baterije je njena višestruka funkcionalnost. Sa mogućnošću prilagođavanja protoka vode i temperature prema potrebama korisnika, pruža potpunu kontrolu nad kulinarskim zadacima. Brzi odziv i precizna kontrola doprinose efikasnosti svakodnevnih kuhinjskih aktivnosti.

Energetska efikasnost postaje sveprisutna tema, i ova baterija je u skladu s tim trendom. Napredne tehnologije smanjuju potrošnju vode, čime čuvaju dragocene resurse i doprinose očuvanju životne sredine. Održivost postaje ključni aspekt u izboru kuhinjskih uređaja, a ova baterija ispunjava i najviše ekološke standarde.

Montaža ove baterije za sudoperu je jednostavna, čime se omogućava brza integracija u vašu kuhinju. Dugotrajna garancija dodatno potvrđuje pouzdanost i trajnost proizvoda.

Pogledajte kompletnu ponudu slavina za sudoperu: Slavine za sudoperu

Baterija za sudoperu Fresh Herz 00136 – Link proizvođača

Dodatne informacije

Namena

Brend

Način ugradnje

Vrsta

Boja

Garancija

Serija

Fresh