Baterija za kadu SQ 00494 Herz

Kategorije: , Šifra proizvoda: 1093H00494 Oznake: ,

18,870.00rsd

Sa savremenim dizajnom i inovativnim karakteristikama, ova baterija postavlja nove standarde u funkcionalnosti i estetici.

Opis

Baterija za kadu SQ 00494 Herz

Dizajn baterije za kadu prilagođen je modernim potrebama, pružajući elegantan i luksuzan dodir svakom kupatilu. Visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajan sjaj i otpornost na habanje, čineći je izuzetno atraktivnom i trajnom.

Što se tiče performansi, ova baterija nudi neverovatnu kontrolu nad temperaturom i protokom vode. Inovativni termostatski sistem obezbeđuje konstantnu temperaturu vode tokom celog kupanja, pružajući vrhunski komfor korisnicima.

Jedna od ključnih karakteristika je i energetska efikasnost. Baterija za kadu koristi najnovije tehnologije kako bi smanjila potrošnju vode, čime doprinosi očuvanju životne sredine. Ova održiva pristup energiji čini je odličnim izborom za one koji žele spojiti luksuz i odgovornost.

Montaža je brza i jednostavna, omogućavajući korisnicima da brzo uživaju u prednostima ove modernizovane baterije. Osim toga, dugotrajna garancija pruža dodatnu sigurnost, potvrđujući visok kvalitet proizvoda.

Pogledajte kompletnu ponudu slavina za kadu: Slavine za kadu

Baterija za kadu SQ 00494 Herz – Link proizvođača

Dodatne informacije

Namena

Brend

Vrsta

Način ugradnje

Boja

Garancija

Serija

SQ