Baterija za umivaonik Simpaty Herz 00084

Kategorije: , Šifra proizvoda: 1093H00084 Oznake: ,

10,190.00rsd

Sa savremenim dizajnom i inovativnim karakteristikama, ova baterija postavlja nove standarde u funkcionalnosti i estetici.

Opis

Baterija za umivaonik Simpaty Herz 00084

Dizajn baterije za lavabo ističe se elegancijom i sofisticiranim detaljima. Sa modernim linijama i visokokvalitetnim materijalima, ova baterija pruža harmoniju između estetike i funkcionalnosti. Ergonomske ručke omogućavaju lako podešavanje temperature i pritiska vode, pružajući vam potpunu kontrolu nad svojim higijenskim iskustvom.

Jedna od ključnih karakteristika je energetska efikasnost. Integrirane tehnologije omogućavaju precizno upravljanje potrošnjom vode, čime se smanjuje ekološki uticaj. Ovaj ekološki pristup čini je odgovornim izborom za one koji cene održivost.

Performanse baterije za lavabo odražavaju visok nivo inovacija. Brzi odziv, tihi rad i dug vek trajanja čine je pouzdanim partnerom u vašem svakodnevnom korisćenju. Kontrola temperature sa preciznošću omogućava vam optimalno prilagođavanje vode vašim željama.

Montaža je jednostavna, omogućavajući vam da brzo uživate u svim prednostima ove moderne baterije. Dodatna garancija na dugotrajan rad osigurava vam mir i sigurnost u svoj izbor.

Pogledajte kompletnu ponudu slavina za lavabo: Slavine za lavabo

Baterija za umivaonik Simpaty Herz 00084- Link proizvođača

Dodatne informacije

Namena

Brend

Način ugradnje

Vrsta

Boja

Serija

Simpaty