Kotao na čvrsto TKM 50kw Megal

208,098.00rsd

Tropromajni trajnožareći kotao visokog
stepena iskorišćenja
Temperaturni režim: 90°/70°
Max radni pritisak: 2.5 bar
Priključak: 5/4″ (od 65 kW – 6/4″)
Min prečnik dimnjaka (mm): 200 (65 kW -250)

Opis

Kotao na čvrsto TKM 50kw Megal namenjen je za loženje srednjekaloričnim ugljevima granulacije veće od 30 mm, drvima i drugim čvrstim gorivima, kao i sa tečnim i gasovitim gorivom.

MEGAL, inovativni proizvođač grejnih sistema sa sedištem u Bujanovcu, s ponosom predstavlja svoj vrhunski model tropromajnog trajnožarećeg kotla na čvrsto gorivo – TKM. Ovaj kotao, dizajniran za efikasno korišćenje drva i ugalja, predstavlja vrhunac tehnologije i održivosti, postavljajući nove standarde u domenu kotlova na čvrsto gorivo.

Tropromajni trajnožareći kotlovi su ključni deo sistema grejanja, a MEGAL TKM model se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i performansama. Kada su u pitanju drva, ovaj kotao omogućava efikasno sagorevanje, pružajući dugotrajnu i ujednačenu toplotu u domu.

Jedna od prednosti kotlova na čvrsto gorivo je njihova fleksibilnost u korišćenju različitih vrsta goriva. Korisnici mogu birati između drva ili  uglja, u zavisnosti od dostupnosti i cena goriva. Ova raznolikost omogućava prilagođavanje kotla različitim potrebama i uslovima domaćinstva.

Tropromajni dizajn pomaže maksimalnom iskorišćenju energije iz goriva, čime se postiže visoka efikasnost sistema grejanja. Kada je reč o uglju, MEGAL TKM model omogućava korisnicima da iskoriste sve prednosti ovog čvrstog goriva. Sistem osigurava ravnomerno raspodelu toplote, čime se postiže optimalno grejanje prostora.

TKM model nije samo izuzetno funkcionalan, već i estetski dojmljiv kotao. MEGAL se ponosi pažljivim dizajnom i kvalitetnim materijalima, čineći ovaj kotao ne samo izvorom toplote, već i doprinosom estetici prostora.

Kotao na čvrsto TKM 50kw Megal predstavlja vrhunac tehnoloških inovacija i održivosti u oblasti kotlova na čvrsto gorivo. Bez obzira na to da li koristite drva ili ugalj, ovaj kotao pruža efikasnost, dugotrajnost i sofisticiranost. Oprema za grejanje dodatno obogaćuje iskustvo, čineći MEGAL pouzdanim izborom za one koji žele moderno, efikasno i estetski prijatno rešenje za grejanje svog doma.

Pogledajte celokupnu ponudu kotlova na črvsto gorivo

Kotao na čvrsto TKM 50kw Megal –  Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije 99.4 × 68 × 111.8 cm
Brend

Energent

Drvo, Ugalj

Garancija