Zbog konstantnog menjanja cena na tržištu i ažuriranja sajta, molimo Vas da pozovete maloprodaju ili pošaljete upit na mail, radi provere tačnosti cene.

Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX

213,980.00 RSD216,810.00 RSD

-5%Akcija!

Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg, digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

 

Slika proizvodaŠifra Opcije CenaKoličina
Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX - 15 KW 12CMT15I15 KW 213,980.00 RSD
Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX - 22 KW crveni 12CMT22I 22 KW crveni 216,810.00 RSD
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Kotao Na Pelet Interio Thermoflux

Opis

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam liniju kamina na pelet „INTERIO“. Oduševiće Vas po pitanju kvaliteta, dizajna i brzine zagrevanja. Za sve one koji žele rešiti pitanje zagrevanja prostora , a ujedno dobiti i veoma lep uređaj, kamin Interio prestavlja idealan izbor. Kamin Interio poseduje vodeni izmenjivač i namenjen je priključenju na sistem centralnog grejanja. Pod ove vrste kamina većina toplotne energije se prenosi na vodu u sistemu za zagrejavanje radijatora , a deo se isijava kroz staklo u prostor.

Brand

Thermoflux

Kotao Na Pelet Interio Thermoflux
X