Zbog konstantnog menjanja cena na tržištu i ažuriranja sajta, molimo Vas da pozovete maloprodaju ili pošaljete upit na mail, radi provere tačnosti cene.

Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX

247,518.00 RSD250,788.00 RSD

Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg, digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

 

Slika proizvodaŠifra Opcije CenaKoličina
Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX - 15 KW 12CMT15I15 KW 247,518.00 RSD
Kotao na pelet INTERIO THERMOFLUX - 22 KW crveni 12CMT22I 22 KW crveni 250,788.00 RSD
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Kotao Na Pelet Interio Thermoflux

Opis

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam liniju kamina na pelet „INTERIO“. Oduševiće Vas po pitanju kvaliteta, dizajna i brzine zagrevanja. Za sve one koji žele rešiti pitanje zagrevanja prostora , a ujedno dobiti i veoma lep uređaj, kamin Interio prestavlja idealan izbor. Kamin Interio poseduje vodeni izmenjivač i namenjen je priključenju na sistem centralnog grejanja. Pod ove vrste kamina većina toplotne energije se prenosi na vodu u sistemu za zagrejavanje radijatora , a deo se isijava kroz staklo u prostor.

Brend

Thermoflux

Kotao Na Pelet Interio Thermoflux
Kotao Na Pelet Interio Thermoflux  Najbolja Ponuda Kotlova Vodoterm