Lavabo mermerni Sanaya fi40x90 Minotti

74,490.00rsd

SCW17 

  • Nadgradni
  • Mermerni
  • Izuzetno izdržljiv
  • Minimalno održavanje
  • Stojeći
  • Apsolutno jedinstveni dizajn
  • Niska poroznost omogućava jednostavnu ugradnju

Opis

Lavabo mermerni Sanaya fi40x90 Minotti

Lavabo mermerni Sanaya fi40x90 Minotti kombinuje moderan dizajn i najfiniju sanitarnu keramiku kako bi pružio elegantno i funkcionalno rešenje za vaše kupatilo. Sa garantovanom izdržljivošću i lakoćom održavanja, ovaj lavabo je idealan izbor za sve koji žele visokokvalitetan proizvod sa besprekornim estetskim karakteristikama. Jedna od najistaknutijih karakteristika ovog lavaboa je njegov moderan dizajn. Sa svojim čistim linijama i glatkim površinama, ovaj lavabo će se sjajno uklopiti u bilo koji moderno uređen enterijer. Bez obzira da li je Vaš stil minimalistički ili luksuzan, Sanaya Minotti će dodati dozu sofisticiranosti i elegancije u vašem kupatilu.

Najfiniji kamen od kojeg je ovaj lavabo napravljen garantuje visok kvalitet i dugotrajnost. Kamen je otporn na habanje, ogrebotine i mrlje, čime se osigurava da će lavabo izgledati kao novo dugi niz godina. Bez obzira na učestalost upotrebe, ovaj lavabo će zadržati svoj sjaj i izdržljivost. Osim toga, nadgradni dizajn ovog lavaboa omogućava vam da ga postavite na bilo koju ravnu površinu u kupatilu. To vam pruža veću slobodu u planiranju i uređivanju prostora. Bez obzira da li ga postavite na pločice ili drvenu površinu, Sanaya Minotti će se uklopiti i stvoriti moderni izgled.

Lakoća održavanja je još jedna prednost ovog lavaboa. Zahvaljujući glatkoj površini, mrlje i prljavština se lako uklanjaju. Dovoljno je samo koristiti blagi deterdžent i vodu za čišćenje, i lavabo će uvek izgledati čisto i sveže.

Pogledajte celokupnu ponudu lavaboa za kupatilo.

Dodatne informacije

Dimenzije 40 × 90 cm
Brend

Dimenzija

Materijal

Način ugradnje