Tus Kabine

Tus kabine po meri Cena

Tuš kabine su dostupne u toliko dizajna i veličina, da nećete imati problema da pronađete onu koja savršeno odgovara Vašem kupatilu. Ponekad se nazivaju tuš kabine, tuš kabina se može postaviti skoro bilo gde u Vašem kupatilu, ako vodovod to dozvoljava. Ugao je najčešći položaj za tuš kabinu, ali možete postaviti jedan između dva zida da biste uštedeli prostor.

Postoji mnogo razloga zašto bi trebalo da kupite tuš ogradu za svoje kupatilo, a glavni je taj što pruža elegantno i praktično rešenje za tuširanje u poređenju sa kadom. Sa tuš kabinom možete sa lakoćom ući i izaći, a na raspolaganju je mnogo dizajna koji odgovaraju svakom kupatilu. Tuš ograda je takođe idealna za zamenu kade koja se nikada nije koristila.

Pre nego što kupite tuš kabinu, morate prvo razmisliti o nekoliko stvari. Moraćete da uzmete u obzir raspoloživi prostor i odlučite koju vrstu tuš kabine želite.

Da li je tuš kabina za sopstveno kupatilo ili glavno porodično kupatilo? Ovo može uticati na tip kućišta koji odgovara Vašim zahtevima. Uz pažljivo planiranje, moguće je ugraditi tuš kabinu u mali prostor, što može pomoći da se oslobodi glavno kupatilo kako bi se olakšala jutarnja gužva. Uzmite u obzir raspoloživi prostor i visinu sobe. Okretna ili dvostruka tuš vrata su idealna za uklapanje u kompaktan prostor kao što je između dva zida.

Gde će se postaviti tuš kabina? Hoće li biti u uglu ili u posebnom zatvorenom prostoru? Ovo utiče na vrstu tuš kade i ograde koja Vam je potrebna. Na primer, ako planirate da postavite tuš u centralnu poziciju uz zid, trebaće Vam tuš kabina u obliku slova D.

Tuš kabine su dostupne u širokom spektru stilova i veličina koje odgovaraju svim zahtevima. Svi imaju kaljeno sigurnosno staklo za potpuni mir.
Glavni tipovi tuš kabina su:

  • Kvadrantna: zakrivljena su i dizajnirana da se uklapaju u ugao.
  • Okretna tuš vrata: otvaraju se u kupatilo.
  • Dvostruka vrata za tuširanje: otvaraju se prema unutra kako bi se uštedeo prostor
  • Klizna vrata za tuš: obično su veće veličine i mogu se koristiti za zamenu kade.
  • Parne tuš kabine: nude luksuz parnog tuša u kombinaciji sa višenamenskim tušem.
  • Tuševi za hodanje: stvorite ultra-moderan izgled i ponudite prostran prostor za tuširanje.

Tus kabine 90×90 i 120×80

Kada birate tuš kabinu za Vaše kupatilo ili kao dodatak postojećoj kompaktnoj tuš kadi, poželjno je da se odlučite za model koji je funkcionalan i praktičan, imajući u vidu i unutrašnji prostor za tuširanje i prostor za otvaranje vrata.

Kod tuš kabine 90×90 cm, tuš postaje dovoljno prostran za osobu prosečne veličine. Dostupne su čak i tuš kabine 120×80 cm, za tuševe koji su posebno veliki i prostrani gde je tuširanje pravi raj.

Tus kabine dimenzije

Postoji mnogo vrsta tuš kabina koje se prodaju na tržištu, ali koje veličine obično dolaze i koju veličinu treba da kupite? Tuš kabine u kupatilu su idealne za mala kupatila jer štede prostor i takođe su zgodne za upotrebu.

Prilikom odabira dimenzija za tuš kabinu biće Vam potrebna visina, širina i dubina prostora u koji će se instalirati tuš kabina.

Obavezno dvaput proverite merenja da budu na bezbednoj strani. Evo nekoliko saveta o tome kako da izmerite tuš kabinu.

  • Uzmite u obzir oblik ivica tuš kade. Ako ležište ima kvadratnu ivicu, merenje vršite od ivice, ali ako je zaobljeno, merenje treba da se izvrši od tačke gde se kriva završava.
  • Ako će tuš kabina biti postavljena između dva zida, moraćete da izvršite tri merenja na tri različite visine. To je zato što razmak između zidova verovatno neće biti isti do kraja. Vrata za tuš kabine i staklene ploče imaju toleranciju podešavanja kako bi se osiguralo savršeno pristajanje za zidove koji nisu pravili isti.
  • Za tuš kućište koje će biti postavljeno u ugao, moraćete da merite od spoljašnje strane tuš kabine do zida sa obe strane.
  • Ako imate staro kućište i želite da ga zamenite kao za slično, onda jednostavno uzmite dimenzije postojećeg kućišta da biste uštedeli vreme.

Tus kabine Prodaja Najbolja cena

Shopping cart

close