Kako odabrati odlično osvetljenje za kupatilo?

Odabir ispravnog osvetljenja za Vaše kupatilo može izgledati kao ogroman zadatak. Postoji toliko mnogo faktora koje treba uzeti u obzir dok zadržite kohezivan izgled.

Šta treba uzeti u obzir pri izboru svetla za kupatilo:

Iako su stilovi osvetljenja subjektivni, mi smo tu da ponudimo obrazovane i činjenične savete o tome koje osvetljenje je najbolje za Vaše kupatilo.

Preporučujemo da uskladite prirodno dnevno svetlo što je više moguće kada je u pitanju osvetljenje, posebno sa prekidačem za prigušivanje. Usklađivanje doba dana može zaista započeti dan ili Vam pomoći da se opustite uveče. Pokušajte da uparite slično završene zidne svetiljke sa gornjim elementima.

Postavljanje osvetljenja je od vitalnog značaja za stvaranje odličnog osvetljenja kupatila. Gornja svetla su neophodna u svakom kupatilu. Bilo da imate reflektore ili lustere, odličan početak je iznad ili sa obe strane Vašeg ogledala.

Maksimalno povećanje prirodnog svetla je ključ za savršeno osvetljenje kupatila. Kada gradite kupatilo ili kupujete novi dom, kupatilo okrenuto prema severu je savršeno za meko osvetljenje. Ako to nije moguće, zašto onda ne razmislite o krovnom prozoru u svom kupatilu.

Vodoterm Srbija

Shopping cart

close