Kotao Na Pelet Za 70 Kvadrata

Kotao na pelet za 70 m2 Najpovoljnija cena

Većina Vas već ima određeno iskustvo u korišćenju drveta ili drvenih briketa za grejanje bilo u kotlovima ili kaminu. Ova goriva su široko dostupna po razumno dobrim cenama. Novi proizvod sa kojim još nisu svi upoznati je takozvani pelet, koji se proizvodi na sličan način kao drveni briketi presovanjem otpadnog drveta (suva piljevina i iverja) pod visokim pritiskom bez veziva. Kvalitetan pelet je napravljen od mekog drveta bez kore, to je beli pelet koji osigurava nesmetan rad kotla.

Gorionik od kotla na pelet za 70 metara radi potpuno automatski. Sam gorionik radi na sledeći način. Ako se gorionik aktivira (javlja se potreba za zagrevanjem), transporter ubacuje pelete u izliv gorionika i pali ih užarenom zavojnicom. Nakon dovoljnog sagorevanja peleta, gorionik se podešava na podešeni učinak gde ostaje sve dok se sistem ne zagreje. Nakon toga se gorionik isključuje i sagorevaju peleti u komori gorionika. Čitav ciklus se ponovo ponavlja kada je potrebno zagrevanje.

U našem asortimanu možete pronaći veliki izvor kotlova na pelet, kao i svu dodatnu opremu. Nudmo Vam veliki izbor kotlova po najboljim cenama na našem tržištu.

Shopping cart

close