Odabir kade za Vaše kupatilo

Kade su se vratile kao poželjni objekti: dizajn i tehnologija čine ovaj element dekoracije neophodnim za pretvaranje kupatila u carstvo blagostanja.

Estetika i dizajn nisu jedini elementi koje treba proceniti da biste izabrali koji model da kupite: važno je identifikovati prioritete analizirajući Vaše potrebe i karakteristike Vašeg kupatila.

Dakle, na čemu zasnivam svoj izbor kade?

Da biste se snašli među dostupnim kolekcijama i vrstama kada, obratite pažnju na sledeće karakteristike:

  1. Izbor kade prema njenim dimenzijama

Objektivno, jedna od glavnih stvari koje će voditi Vaš izbor kade će naravno biti njena veličina, koja će se proceniti prema prostoru u koji će biti postavljena. Tradicionalne kade imaju standardne dimenzije 170 x 70 cm, što ponekad može predstavljati problem. U takvim slučajevima moraćete da pronađete kompaktan model koji odgovara veličini kupatila.

Nije nužno da mala kada nije udobna: neke kompaktne kade su dizajnirane da obezbede udoban položaj sedenja i imaju više stranice tako da je korisnik uronjen u vodu.

  1. Izbor kade prema materijalima, završnim obradama i bojama

Ako je, s druge strane, Vaš prioritet da uskladite kadu sa dekorom ili završnim obradama sobe, odlučite se za kade koje se mogu prilagoditi u pogledu materijala i boja.

Moderne kade dolaze u nekoliko tehničkih materijala visokih performansi koje takođe pružaju različite opcije boja.

Odabir boje kade je sada prijatan i stimulativan zadatak: kada se može slagati sa bojom pločica ili završne obrade na kupatilskom ormariću ili elementima, za ekskluzivan izgled.

  1. Izbor kade prema obliku i dizajnu

Pravougaone kade se generalno lakše uklapaju u kupatila jer se mogu postaviti uz zid, u ugao ili u centar prostorije.

Ovalna kada unosi šarm i karakter u ugao kupatila, ali obično zauzima više prostora, posebno ako je postavljena dijagonalno ili dalje od zida (da bi se olakšalo čišćenje).

Zatim tu su kade sa posebnim oblicima, vijugavim profilima i originalnim dizajnom: kade koje postaju zvezde dekoracije.

Kade Vodoterm

Shopping cart

close