Elektro kotao EON 9kw

Kategorije: , Šifra proizvoda: 1120709 Oznake: ,

71,850.00rsd

Ovaj kotao karakteriše kompaktna konstrukcija koja omogućava jednostavnu instalaciju i minimalan prostor potreban za postavljanje.

Opis

Elektro kotao EON 9kw

Izlazna snaga: 6,9,12,16,18,24kW
napajanje: 3x230V / 400V + N
max. temperatura vode: 85C
ekspanziona posuda: 7l, (od 18 kW) 10l
maksimalni radni pritisak: 3 Bar
optimalni radni pritisak: 1-2 Bar
priključak tople vode: G 3/4“

Kotlovi na struju 9kW EON Ekopan DM sinteza su novih tehnologija, visokokvalitetne opreme, pažljivog dizajna i koncentrisanih rešenja. Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatizovan rad. Napredni algoritam za modulaciju snage ekonomično angažuje električnu energiju i ujednačava radni vek grejača. Integrisana je trobrzinska cirkulaciona pumpa sa funkcijom deblokade i automatskim ispuštanjem vazguha iz radnog kola. Kako su pri procesu razvoja i proizvodnje poštovane norme i direktive EU celokupni uređaj je izuzetno pouzdan.

Kotlovi na struju su moderni sistemi grejanja koji koriste električnu energiju kao izvor toplote za zagrevanje prostorija ili vode. Oni se sastoje od električnih grejača smeštenih unutar kotla koji pretvaraju električnu energiju u toplotnu energiju. Ovi kotlovi su jednostavni za instalaciju jer ne zahtevaju izgradnju dimnjaka ili skladištenje goriva, što ih čini praktičnim izborom za različite vrste objekata. Takođe, oni ne proizvode gasove ili čestice, što ih čini ekološki prihvatljivim rešenjem. Kotlovi na struju pružaju preciznu kontrolu temperature i mogu biti opremljeni termostatskim kontrolama radi efikasnog upravljanja grejanjem.

Elektro kotao EON 9kw električni kotlovi su dizajnirani s posebnim fokusom na ekološku odgovornost. Sa niskim emisijama i visokom energetskom efikasnošću, ovi kotlovi na struju pružaju grejanje koje ne samo da je efikasno, već i ekološki prihvatljivo. Ova karakteristika čini ih savršenim izborom za one koji žele smanjiti svoj ekološki otisak. Uz to,Elektro kotao EON  električni kotlovi su jednostavni za instalaciju i održavanje. Brza implementacija i minimalni zahtevi za servisiranjem čine ih praktičnim rešenjem za svakoga ko ceni vreme i jednostavnost u održavanju sistema grejanja.

Pogledajte ceokupnu ponudu električnih kotlova.

 

Dodatne informacije

Težina 29.5 kg
Dimenzije 24.5 × 33 × 68 cm
Brend

Snaga

9kw

Garancija