Lavabo Ideal Standard Strada II 60×40

36,310.00rsd

T299901

  • Nadgradni
  • Sa prelivom
  • Sanitarna keramika
  • Dimenzije: 600 x 400 x 180
  • Bez otvora za bateriju

Opis

Lavabo Ideal Standard Strada II 60×40

Lavabo Ideal Standard Strada II 60×40 sa dimenzijama prilagođenim savremenim potrebama, nadgrađeni lavabo pruža dovoljno prostora za pranje ruku ili lica, dok istovremeno čuva dragoceni prostor u kupaonici. Njegova glatka, keramička površina ne samo da je laka za čišćenje, već i pruža dugotrajnu izdržljivost, čineći ga idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Dizajniran sa pažnjom prema detaljima, ovaj lavabo može imati različite oblike i linije koje se savršeno uklapaju u različite stilove enterijera. Njegova nadgrađena priroda omogućava dodavanje ormarića ili polica ispod njega, pružajući dodatni prostor za odlaganje kozmetike ili ostalih potrepština.

Sa svojim modernim izgledom,  Lavabo nadgradni MINOTTI postaje ne samo funkcionalni element kupaonice, već i estetski detalj koji doprinosi celokupnom ambijentu prostora. Bez obzira da li se koristi u privatnom domu, restoranu ili hotelu, ovaj lavabo donosi dodir elegancije i praktičnosti koji će svakome privući pažnju.

Lakoća održavanja je još jedna prednost ovog lavaboa. Zahvaljujući glatkoj površini, mrlje i prljavština se lako uklanjaju. Dovoljno je samo koristiti blagi deterdžent i vodu za čišćenje, i lavabo će uvek izgledati čisto i sveže.

Pogledajte celokupnu ponudu lavaboa za kupatilo.

Dodatne informacije

Dimenzije 60 × 40 × 18 cm
Brend

Dimenzija

Način ugradnje

Materijal