Baterija za sudoperu Veneto Minotti 8114-S

Kategorije: , Šifra proizvoda: 1093M8114S Oznake: ,

3,260.00rsd

  • Dolazi u kompletu sa brinoks crevima i fiksatorom
  • Namenjena je za kuhinje koje dobijaju vodu iz centralnog bojlera i za rad pod visokim pritiskom
  • Kratka lula pogodna za manje kuhinjske prostore

Opis

Baterija za sudoperu Veneto Minotti 8114-S

Dizajn ove baterije za sudoperu ističe se sofisticiranim linijama i pažljivo odabranim materijalima. Visokokvalitetna izrada čini je ne samo vizuelno atraktivnom, već i izdržljivom u svakodnevnom korisćenju. Ergonomske ručke dodaju dodatni nivo praktičnosti, omogućavajući lako podešavanje temperature i protoka vode.

Jedna od ključnih karakteristika ove baterije je njena višestruka funkcionalnost. Sa mogućnošću prilagođavanja protoka vode i temperature prema potrebama korisnika, pruža potpunu kontrolu nad kulinarskim zadacima. Brzi odziv i precizna kontrola doprinose efikasnosti svakodnevnih kuhinjskih aktivnosti.

Baterija za sudoperu Veneto Minotti 8114-S – Energetska efikasnost postaje sveprisutna tema, i ova baterija je u skladu s tim trendom. Napredne tehnologije smanjuju potrošnju vode, čime čuvaju dragocene resurse i doprinose očuvanju životne sredine. Održivost postaje ključni aspekt u izboru kuhinjskih uređaja, a ova baterija ispunjava i najviše ekološke standarde.

Montaža ove baterije za sudoperu je jednostavna, čime se omogućava brza integracija u vašu kuhinju. Dugotrajna garancija dodatno potvrđuje pouzdanost i trajnost proizvoda.

Pogledajte i ostale proizvode iz naše ponude:

Dodatne informacije

Namena

Brend

Način ugradnje

Vrsta

Boja

Garancija

Serija

Veneto