Kotao Na Gas Za 200 Kvadrata Povoljna Cena

Kotao na gas za 200m2 Najbolja cena

Kotao je najvažniji deo sistema centralnog grejanja. To je poput velikog požara koji neprekidno dotok prirodnog gasa struji u njega iz cevi koja izlazi na gasovod na ulici. Kada želite da zagrejete svoj dom, bojler uključujete električnim prekidačem. Ventil se otvara, gas ulazi u zatvorenu komoru za sagorevanje u kotlu kroz mnoštvo malih mlaznica i sistem električnog paljenja ih pali. Mlaznice gasa igraju se na izmenjivaču toplote povezanom na cev koja nosi hladnu vodu. Izmenjivač toplote uzima toplotnu energiju iz mlaznica gasa i zagreva vodu na otprilike 60°C (140°F).

Efikasnost je najvažnija pri odabiru novog kotla koji će smanjiti tekuće troškove centralnog grejanja i tople vode.

Gasni kotlovi su mini kotlarnice koje imaju sve potrebne elemente za nesmetano funkcionisanje i automatizovan rad sistema centralnog grejanja kao i pripreme sanitarne tople vode (STV). Zidni gasni kotao je najčešći kod sistema grejanja u stambenim i poslovnim prostorima.

Pregledajte našu sveobuhvatnu kolekciju kotlova na gas sa visokim ocenama, najboljim cenama na tržištu i najkvalitetnijim markama dostupnih u Srbiji. Imamo asortiman, model i snagu pogodne za sve kućne instalacije za grejanje na gas.

Shopping cart

close