Mellerud sredstva za čišćenje kupatila

Mellerud sredtva za čišćenje kupatila su više od 30 godina sinonim za besprekornu higijenu I čistoću u domaćinstvima. Jedan je od najpoznatijih nemačkih proizvoda ove namene a na našim prosotrima je zauzeo vodeću poziciju zbog visokog kvaliteta koji nudi.
Pored kvaliteta, ono što ih razlikuje od ostalih sredstva za čišćenje je:

  • univerzalnost – ovo su univerzalna sredstva za održavanje
  • bezbednost upotrebe – sigurni su za upotrebu, nežni su, nisu agresivni i ne ugrožavaju životnu srednu.

Kod nas u prodaji možete pronaći veliki izbor Mellerud sredstva za oržavanje kupatila.v Pored toga što čiste sanitariju, uklanjaju kamenac, elminišu bakterije i ostavljaju prostorije čistim, one mogu da se koriste i za higijenu ostalih prostorija u vašem domu.

Iz ponude izdvajaju se:

⦁ Sredstvo protiv buđi

⦁ Sredstvo za čišćenje akrilni I sanitarnih površina

⦁ Sredstvo za čišćenej I održavanje plastike

⦁ Sredstvo za čišćenje tuš kabine

Čistač kabina koriste se za uklanjanje tragova vode I sapuna u tuš kabinama. Uklanja sve tragove I fleke nastale taloženjem vodenog kamenca. Pored toga što sprečava taloženje kamenca, odlično čisti pločice, kao i fugne između pločica, štiteći ih pritom od pucanja. Takođe pojačava sjaj pločica.

Mellerud Sredstvo Za Ciscenje
Mellerud za tuš kabine je idealno sredstvo za kompletno čišćenje tuš kabine, bilo da u kupatilu imate popločane tuš kabine, staklene tuš kabine ili plastične. Pored toga, praktičan je kao sredstvo za održavanje klasičnih tuš kabina sa zavesom ili kabina sa aluminijumskim okvirom. Odlično se pokazao još i kao sredstvo za čišćenje i održavanje akrilnih površina. Nije agresivan, ne skida boju niti sjaj.

Mellerud sredstva za održavanje mogu se grupisati po prostorijama:

  • sredstva za kuhinje (sredstva za održavanje nerđajućeg čelika, za čišćenje šporeta i šporet ploča, čistač podnih pločica…)
  • sredstva za kupatila (čistač stakla i ogledala, sredstva protiv buđi, eliminator mirisa, sredstva za čišćenje tuš kabina, za pločice i fugne, za odčepljivanje odvoda, čistač silikona, čistač kamenca, sredstva za dezinfekciju i održavanje sanitarije….)
  • sredstva za dnevni boravak (čistač stakla, čistač PVC stolarije, čistač parketa i laminata…)
  • sredstva za bašte (čistač lepka, spomenika, za održavanje i poliranje mermera, čistač cementnih ostataka…)

Izdvajamo:

Mellerud Budj Eliminator

Buđ eliminator

Ovo sredstvo za čišćenje odstranjuje buđ u unutrašnjem prostoru kuće, u sauni, u kupatilu ili bazenu. Sredstvo samo poprskati na površinu koja se čisti. Trenutni rezultati! Ovo sredtsvo uništava buđ, gljivice, bakterije i alge na pločicama, fugnama, zidovima, plafonima, drvetu i plastici. Dezinfikuje i deluje preventivno

 

Shopping cart

close