Kotao na čvrsto gorivo Radijator K33kw

Poseduje veliko ložište za ogrev, tako daje moguće celodnevno korišćenje kotlova sa jednim do dva punjenja.

 

Opis

Kotao na čvrsto gorivo Radijator K33kw

K-Serija kotlova nije samo visokofunkcionalna, već i estetski dojmljiva.

RADIJATOR se ponosi pažljivim dizajnom i kvalitetnim materijalima, čineći ove kotlove ne samo izvorom toplote već i doprinosom estetici prostora.

Kada se koristi ugalj, K-Serija kotlovi pružaju izuzetnu prilagodljivost i performanse. Sposobnost korišćenja različitih goriva čini ove kotlove fleksibilnim i prilagodljivim različitim potrebama korisnika. Tropromajni sistem ravnomerno raspoređuje toplotu, obezbeđujući optimalno grejanje svih delova doma.

Radijator izrađeni su od lima 4 i 5 mm u kotlovskom kvalitetu C1204 JUS standard odnosno Hll po DIN standardu. Analizom poprečnog preseka kotla vidi se da su kod ovih kotlova izmenjivačke površine postavljene vertikalno i da su svojim dimenzijama i rasporedom obezbeđuju veoma dugačak put vrelim dimnim gasovima kroz kotao.

Ovi kotlovi, posebno prilagođeni za efikasno korišćenje drva i ugalja, predstavljaju vrhunac inženjerske izvrsnosti i održivog grejanja, postavljajući nove standarde u oblasti kotlova na čvrsto gorivo.Tropromajni trajnožareći kotlovi čine srce sistema grejanja, a K-Serija od RADIJATOR INŽENJERING-a se ističe svojom izuzetnom efikasnošću i trajnošću.

Kada je reč o drvu, ovi kotlovi omogućavaju optimalno sagorevanje, pružajući dugotrajnu i ravnomernu toplotu u celom domu.Tropromajni dizajn unapređuje razmenu toplote, što rezultira visokom energetskom efikasnošću i smanjenjem gubitaka toplote.

Pogledajte celokupnu ponudu kotlova na čvrsto gorivo.

Kotao na čvrsto gorivo Radijator K33kw – Tehničke karakteristike

Dodatne informacije

Težina 375 kg
Dimenzije 95.5 × 58 × 123.5 cm
Brend

Energent

Drvo, Ugalj

Snaga

33kw

Garancija