Štednjak na pelet Alfa Term 20

Multifunkcionalni štednjak na pelet za etažno grejanje, vrhunskofg dizajna i kvaliteta. Ovaj model je idealan izbor za one koje žele da kombinuju funkcionalnost, udobnost, ekologiju i estetiku.

Opis

Štednjak na pelet Alfa Term 20

Štednjaci na pelet za etažno grejanje predstavljaju inovativno rešenje koje kombinuje funkciju grejanja i kuvanja. Ovi štednjaci su dizajnirani da pruže udobnost, efikasnost i estetiku u modernim domovima.

Osim funkcije grejanja, štednjaci na pelet za etažno grejanje takođe služe kao kuhinjski aparati, omogućavajući korisnicima da pripremaju hranu na efikasan način. To je posebno korisno u situacijama kada je potrebno više izvora toplote ili kada se želi uštedeti prostor u kuhinji.

Štednjaci na pelet za etažno grejanje su ekološki prihvatljivi jer koriste obnovljivi izvor energije – pelet. Sagorevanjem peleta, oni emituju znatno manje štetnih gasova u poređenju sa tradicionalnim gorivima poput uglja ili drva. Osim toga, pelet je čisti i jednostavni za rukovanje, što doprinosi smanjenju emisije prašine i čestica u vazduhu. S obzirom na sve ove karakteristike, štednjaci na pelet za etažno grejanje postaju sve popularniji izbor među korisnicima koji traže praktično, ekonomično i ekološki održivo rešenje za grejanje i kuvanje u svojim domovima.

Tehničke karakteristike:

– snaga 20 kW
– prečnik dimovodnog nastavka 80 mm
– snaga grejanja zračenjem 5 kW
– toplotna snaga predata vodi 15 kW
– količina vode u kotlu 35 l
– potrošnja peleta min/max 1,32 / 4,75 kg/h
– max vreme rada sa punim rezervoarom 20 h
– kapacitet rezervoara za pelet 30 kg
– zapremina zagrevanja 275 – 350 m³
– površina zagrevanja 106 – 135 m²
– težina neto/bruto 210 / 238 kg
– stepen efikasnosti 87 %

Pogledajte kompletnu ponudu štednjaka.

Štednjak na pelet Alfa Term 20 – Tehničke karakteristike

Dodatne informacije

Težina 210 kg
Dimenzije 60 × 110 × 85 cm
Brend

Energent

Pelet

Snaga

20 Kw

Garancija