Kotao na pelet Biomegal 25kw

194,289.00rsd

Biomegal je kotao na pelet modernog i kompaktnog dizajna koji nudi najbolji odnos cene i kvaliteta.

Napomena : KOMPAKT modeli u sebi sadrže pumpu i ekspanzionu posudu.

 

Opis

Kotao na pelet Biomegal 25kw

Odraz Megalove posvećenosti korisnicima koji traže ekonomična i održiva rešenja za grejanje. Ovi kotlovi koriste pelete kao čist izvor goriva, omogućavajući konstantno održavanje toplote uz minimalan uticaj na okolinu. Automatsko doziranje peleta i napredni sistemi kontrole temperature čine ih izuzetno jednostavnim za upotrebu, pružajući efikasno grejanje bez nepotrebnog gubitka energije.

Megal, predstavnik vrhunske opreme za grejanje, ponosno iznosi svoj inovativni model kotlova na pelet – BIOMEGAL. Ova serija kotlova predstavlja spoj visokih performansi, energetske efikasnosti i ekološke odgovornosti, postavljajući nove standarde u domenu opreme za grejanje.

Jedna od ključnih karakteristika BIOMEGAL kotlova je njihova sposobnost prilagođavanja različitim potrebama korisnika. Sa inteligentnim kontrolama i programabilnim opcijama, korisnici mogu precizno upravljati svojim grejanjem, obezbeđujući optimalnu toplotu u skladu sa svojim preferencijama. Estetika i funkcionalnost idu ruku pod ruku u dizajnu BIOMEGAL kotlova. Sa modernim i kompaktnim izgledom, ovi kotlovi se lako integrišu u različite prostore, pružajući ne samo toplotu već i estetski doprinos enterijeru.

U konačnom smislu, kotao na pelet Biomegal 25kw predstavlja idealan spoj efikasnosti, jednostavnosti upotrebe i brige o životnoj sredini. Ova serija kotlova nije samo sredstvo za grejanje prostora, već i simbol inovacija i posvećenosti pružanju vrhunskih rešenja za grejanje domova.

Zbog kompaktnog dizajna kotao zauzima malo prostora i lako se postavlja.Spremnik kapaciteta od 45kg/70kg,digitalna regulacije (dnevna i nedeljna) i vertikalno postavljeni izmenjivaci toplote omogućavaju ekološku I ekonomičnu potrošnju goriva (peleta). Brzo i jednostavno čišćenje omogućeno je pomoću dodatne piksle za pelet koja se vadi i ručkom za čišćenje unutrašnjosti kotla. Garancija od 5 godina na kotao i 2 godine na elektroniku.

Pogledajte celokupnu ponudu kotlova na pelet

Kotao na pelet Biomegal 25kw – Uputstvo

 


			

Dodatne informacije

Težina 225 kg
Dimenzije 75 × 63 × 112.5 cm
Brend

Energent

Pelet

Garancija

Snaga

25kw