Kotao na čvrsto MVS 120kw Megal

Megal kotao MVS
-Univerzalni standardni kotao
-Za loženje srednje kaloričnim ugljem granulacije veće od 30 mm i drugim čvrstim gorivima, peletom,
-kao i sa tečnim i gasovitim gorivom
-Temperaturni režim rada kotla:- 90/70 °C ili 80/60 °C
-Maksimalni radni pritisak kotla: 2,5 bara

Opis

Kotao na čvrsto MVS 120kw Megal je univerzalni standardni kotlovi namenjeni za loženje srednje kaloričnim ugljem granulacije veće od 30mm i drugim čvrstim gorivima kao i sa tečnim i gasovitim gorivom.

MEGAL, predstavnik vrhunskih rešenja u oblasti grejnih sistema, predstavlja svoj istaknuti model tropromajnog kotla na čvrsto gorivo – MVS. Ovaj kotao, posebno prilagođen za efikasno korišćenje drva i ugalja, postavlja nove standarde u oblasti održivog i efikasnog grejanja, odražavajući predanost MEGAL-a ka tehnološkim inovacijama i kvalitetu.

Tropromajni kotlovi su ključni deo sistema grejanja, a MEGAL MVS model se ističe svojim naprednim dizajnom i performansama. Kada su u pitanju drva, ovaj kotao omogućava efikasno sagorevanje, pružajući dugotrajnu i ravnomernu toplotu u domu. Tropromajni dizajn podstiče optimalnu razmenu toplote, čime se postiže visoka energetska efikasnost i minimalni gubitak energije.

Kada se koristi ugalj, MEGAL MVS kotao pruža izuzetnu prilagodljivost i efikasnost. Sposobnost korišćenja različitih vrsta goriva čini ovaj kotao fleksibilnim i prilagodljivim različitim potrebama korisnika. Tropromajni sistem distribuira toplotu ravnomerno kroz prostor, obezbeđujući optimalno grejanje svakog dela doma.

Pored kotlova, MEGAL nudi i opremu za grejanje koja dopunjava funkcionalnost njihovih sistema. Sistemi za regulaciju temperature, dodatna oprema za održavanje i čišćenje, kao i napredni sistemi kontrole sagorevanja čine MEGAL MVS sistem potpunim i lako upravljivim rešenjem za grejanje doma.

MVS model nije samo visokofunkcionalan, već i estetski dojmljiv kotao. MEGAL se ponosi pažljivim dizajnom i upotrebom vrhunskih materijala, čime ovaj kotao postaje ne samo izvor toplote, već i doprinos estetici doma.

Pogledajte kompletnu ponudu kotlova na čvrsto gorivo

Kotao na čvrsto MVS 120kw Megal – Uputstvo

 

Dodatne informacije

Težina 495 kg
Dimenzije 85 × 84 × 141.5 cm
Brend

Energent

Kombinovani

Snaga

120kw