Baterija za bide Fresh 00537 Herz

Kategorije: , Šifra proizvoda: 1093H00537 Oznake: ,

12,070.00rsd

Sa savremenim dizajnom i inovativnim karakteristikama, ova baterija postavlja nove standarde u funkcionalnosti i estetici.

Opis

Baterija za bide Fresh 00537 Herz

Baterija je izrađena od čistog mesinga i doprinosi veku trajanja same slavine. U nju je ugrađen perlator najvećeg kvaliteta, koji daje protok od 6 litara u minuti.

Nova generacija baterija za bide donosi sveobuhvatno poboljšanje higijenskog iskustva u kupatilu. Sa savremenim dizajnom i inovativnim karakteristikama, ova baterija postavlja nove standarde u funkcionalnosti i estetici.

Dizajn baterije za bide je pažljivo osmišljen kako bi se uklopio u moderna kupatila. Sa elegantnim linijama i visokokvalitetnim materijalima, ova baterija ističe se svojom sofisticiranom pojavom. Ergonomske ručke dodaju dodatnu praktičnost, pružajući jednostavno rukovanje.

Jedna od ključnih prednosti ove baterije je higijenski aspekt. Integrirane tehnologije omogućavaju precizno upravljanje temperaturom i pritiskom vode, pružajući korisnicima optimalnu higijenu. Automatske funkcije dodatno unapređuju iskustvo, čineći ga jednostavnim i efikasnim.

Energetska efikasnost je takođe naglašena kod ove baterije. Napredni sistemi kontrole potrošnje vode čine je održivim izborom, čime se smanjuje ekološki otisak. Ovo je posebno važno u današnjem kontekstu održivog života.

Montaža ove baterije za bide je intuitivna, omogućavajući brzu instalaciju bez potrebe za profesionalnim pomoćnikom. Dugotrajna garancija pruža dodatnu sigurnost korisnicima, ističući visok standard kvaliteta proizvoda.

Pogledajte kompletnu ponudu slavina za bide: Slavine za bide

Baterija za bide Fresh 00537 Herz – Link proizvođača

Dodatne informacije

Namena

Brend

Način ugradnje

Vrsta

Boja

Garancija

Serija

Fresh