Zašto je dobro imati efikasan kotao?

       

Znamo da je efikasnost kotlova važna svima. Da li ste znali da se možete odlučiti za kotao koji je istovremeno efikasan i ekonomičan? Grejanje čini oko 55% Vaših godišnjih računa za energiju, tako da efikasan kotao čini veliku razliku.

Ako je i Vaš sistem za grejanje stariji od 15 godina, sasvim je izvesno da trošite više novca na grejanje nego što bi bilo potrebno, a uštede sa novim sistemom mogle bi da se kreću i do 50%. Poražavajuća statistika otkriva da domaćinstva u Srbiji najviše novca rasipaju upravo na zagrevanje objekata zbog zastarelih ili neadekvatnih sistema.

 Ako se odlučite za novi kotao, možete odmah uživati u mnoštvu efikasnosti. Savremeni kotlovi su efikasniji iz mnogo razloga, ali njihova glavna prednost je što su svi kondenzacioni. Poboljšanja dizajna kotla znače da se sada kondenzuju kako bi se osiguralo da se što više toplote pretvori u korisnu toplotu za vaš dom.

U području tehnologije grejanja došlo je do velikog napretka u poslednjih nekoliko godina. Ako se razmatra kupovina novog grejanja, kupac bi trebalo da iskoristi ovaj tehnički napredak u svoju korist. Danas postoji širok spektar različitih sistema i modela grejanja na osnovu kojih je potrebno izvršiti pravi izbor. Stariji modeli kotlova bili su manje energetski efikasni, ali napredak je postignut kod novijih modela.

 Ako želite da se odlučite za najefikasniju i prihvatljivu opciju, naš tim nudi neke od najboljih savremenih kotlova gde će te biti zadovoljni kvalitetom i većom uštedom novca tokom dugogodišnjeg korišćenja odabranog sistema.

VAŠ VODOTERM!

Shopping cart

close