Kako da Vaše kupatilo izgleda veće?

Većina nas sanja da ima veliko prostrano kupatilo, sa odvojenom kadom i tušem i sa dva umivaonika. Međutim, svesni smo da ovo možda nije realno za prosečnu današnju osobu. Stoga želimo da Vam pomognemo da Vaše kupatilo u potpunosti iskoristi svoj potencijal koristeći različite tehnike kako biste mu pružili veći izgled. Od pažljivog odabira palete boja i fokusiranja na neophodne uređaje, možete koristiti naše savete kako biste učinili da Vaše kupatilo izgleda dvostruko veće.

Namestite veće ogledalo

Ogledala ne samo da stvaraju iluziju više prostora u kupatilu, već takođe reflektuju više svetlosti u prostoriji. Pod pretpostavkom da Vaše kupatilo već ima ogledalo, zašto ne biste razmišljali o veličini.

Povećajte prirodnu svetlost

Dobro osvetljenje je važno da bi bilo koji prostor izgledao prostrano i lepo. Ali u kupatilima, koja često nemaju dovoljno prirodnog svetla, to je posebno važno. Pored toga, važno je imati dobro osvetljenje u svom kupatilu, tako da ćete lako moći da se efikasno brijete i nanosite šminku. U kupatilu u koje ne možete da dodate nove električne tačke za više svetla, pokušajte da promenite trenutno plafonsko svetlo u ono sa više sijalica, što će dovesti do toga da svetlo ide u nekoliko pravaca.

Stvorite duge linije

Bez obzira da li je Vaše kupatilo tipičnog pravougaonog ili neobičnog oblika, obično postoji zid ili površina duža od ostalih. Trebali biste zaista iskoristiti ovaj prostor u svoju korist. Dodavanje police, trake pločica ili čak pruge boja zaista može pomoći da se naglasi najduža linija u Vašem kupatilu i privuče oko na najširu tačku.

Vizuelno pomerite zidove

I na kraju, ali nimalo najmanje važno, ako je Vaše kupatilo već dugačko i poput tunela, umesto da još više naglašavate dužinu, razmislite da vizuelno istaknete širinu. To možete učiniti upotrebom dugih elegantnih podnih pločica, kao i traka sa naglaskom na tušu, da vizuelno proširite prostoriju radi uravnoteženog izgleda.

Shopping cart

close