Kako izabrati adekvatan kupatilski nameštaj za Vaše kupatilo?

Onog trenutka kada se odlučite, ili počnete da planirate renoviranje/opremanje svog kupatila, veoma je važno da imate adekvatne smernice kako biste ispunili svoje potrebe i svoja očekivanja.

U tome nastojimo da Vam pomognemo, stoga se nadamo da će Vam naši sledeći predlozi i uputi biti od koristi.

Kada pričamo o dimenzijama Vašeg kupatila, svakako, veći izbor imaju oni koji imaju kupatilo većih dimenzija, međutim uz pravilno planiranje i odabir kupatilskog nameštaja i kupatilo manjih dimenzija može biti funkcionalno i lepo uređeno.

Pravo je pitanje šta planirate da držite u kupatilu?

Ako planirate da u kupatilu držite sredstva za čišćenje, kozmetiku, šminku, peškire treba će Vam kupatilski nameštaj većih dimenzija kojim rizikujete da vizuelno i funkcionalno „smanjite“ svoj prostor. Zato razmislite da li neki deo tih stvari možete da drzite u nekoj drugoj prostoriji u svom domu.

Savetujemo Vas da pokušate da iskoristite i onaj na prvi pogled neiskorišćen prostor, sa nekim nesvakidašnjim elementima, ugaonim policama…

Za mala kupatila još jedno odlično rešenje je konzolni nameštaj, koji zbog svog načina montaže zahteva malo više truda, ali ne zauzima mesto na podu i time prostoriju čini vizuelno prostranijom.

Shopping cart

close