Tuš kabina ili kada: napravite najbolji izbor za svoje kupatilo

Kada dizajniramo kupatilo suočavamo se sa dilemom da se odlučimo za ugradnju tuš kabine ili kade. U oba slučaja dizajn igra važnu ulogu, ali je ta uloga još veća što se tiče funkcionalnosti, dostupnosti prostora i potrebnih zahteva.

Ako uzmemo u obzir sve karakteristike, možemo pronaći i prednosti i nedostatke u vezi sa ugradnjom tuš kabine ili kade, što mora biti uzeto u obzir pre donošenja konačne odluke.

Prednosti instaliranja kade

Ako postoji prednost koja određuje ugradnju kade u kupatilu, onda to jednostavno mora biti i sofisticiranost i izvrsnost. Kada postaje centar pažnje u kupatilu, okupljajući gotovo čitav dekorativni stil i istovremeno postaje fokus pažnje. Dalje, danas možemo pronaći izuzetno savremene minimalističke dizajne kade koji mogu da oduševe dizajn enterijera i pretvore ga u nešto vrlo ekskluzivno i jedinstveno.

Verni najnovijim trendovima u dizajnu i nastojeći da svedu dizajn na minimum bez ugrožavanja izvrsnosti. Još jedna prednost kade na štetu tuširanja je mogućnost opuštanja nakon dugog stresnog radnog dana.

Ako čitava porodica živi kod kuće, posebno je važno da imate funkcionalnu kadu kako bi i najmlađi članovi porodice mogli da uživaju u svom kupanju, kao i da uživaju u svojim omiljenim igrama dok se kupaju i opuštaju.

Prednosti instaliranja tuša

Prva od prednosti i jedna od najvažnijih pri odabiru za postavljanje tuš kabine je obezbeđivanje malog prostora za kupatilo. Tuš kabina zauzima mnogo manje prostora od kade, a takođe nudi visoku prilagodljivost bilo kom prostoru. Postoje modeli tuš kabina svih vrsta veličina, boja, dizajna i oblika.

Štednja vode je plus za ugradnju tuša. Prema mnogim studijama, tuširanje umesto kupanja je sjajna ušteda vode, pod uslovom da se to koristi odgovorno.

Pored toga, trenutno postoji oprema za tuširanje sposobna da pruži potpunu udobnost koja istovremeno budi i oživljava čula.

Tuš kabina i kada – savršen izbor

Koji god izbor bio, idealan je. A ako imate potreban prostor, odlučite se za ugradnju i tuš kabine i kade, tako da ćete imati koristi od obe.

Trendovi dizajna takođe prolaze kroz kombinaciju oba u jednom prostoru kupatila, kupatila sa kadom i tuš kabinom, tako da je iskustvo kupanja u potpunosti integrisano i funkcionalno. Tako se za kupku ili tuš kabinu može odlučiti, prema Vašem raspoloženju.

Shopping cart

close