Saveti za izbor pločica za kupatilo

Odredite svoj buđet 

Pločice dolaze u svim oblicima, veličinama, stilovima i cenama. Prvi korak za odabir pločice koja odgovara Vašem kupatilu je uspostavljanje budžeta.

Kada budžet bude postavljen, imaćete na raspolaganju niz opcija, uključujući keramiku, porcelan i prirodni kamen. Keramika je najjeftinija opcija, a sledeći korak je porcelan.Porcelan je izdržljivija i vodootporna opcija. 

Izaberite šemu boja 

Izgradnja palete boja može biti izazov, pa preporučujemo da prvo dobro razmislite koja boja želite da je dominantna. Recimo, započnete odabirom boja peškira ili prostirki koje planirate da uklopite u Vaše kupatilo. Kada odredite glavnu boju, možete započeti odabir ostalih nijansi za Vaše pločice. 

Uzmite u obzir veličinu pločice 

Svet pločica se neprestano razvija i ako su manje pločice nekada bile norma, velike su postale novi standard: što su pločice veće, prostor izgleda veći. 

Sve pločice daju određenu estetiku, mermer stvara klasičan i tradicionalan osećaj, dok metali, nerđajući čelik, tanke fuge i ispravljene pločice najbolje rade u modernim prostorima. Za rustični pristup, uzmite u obzir drveni pod sa belim keramičkim zidovima. Ako imate uzorke boje, ormariće, radne površine ili drugu dodatnu opremu za kupatilo, ponesite ih sa sobom da biste stekli jasnu sliku kako će to izgledati u odnosu na različite tonove. 

Shopping cart

close