Savršena oprema za Vaše kupatilo

Kupatila su svestrani prostori koji se mogu koristiti za isticanje kreativnih, maštovitih ideja vlasnika kuće. Oni su idealno okruženje za ukrašavanje upečatljivim dodacima koji će dodati lični, jedinstveni šarm. Mogućnosti su bukvalno beskrajne i mogu biti suptilni dodiri ili ekstremni, veliki nameštaji. Naša kupatilska oprema može učiniti da Vaša prostorija izgleda još glamuroznije i prilagođenije korisniku. Evo samo nekoliko primera kako možete najbolje da iskoristite svoje kupatilo. Na njemu možete utisnuti svoju ličnost, a pritom i pomoći praktičnosti i fleksibilnosti.

Ormari za kupatilo:

Ormarići za kupatilo i ogledala savršeni su dodaci za svako moderno kupatilo. Funkcionalnost ormara gotovo je beskrajna i pruža Vam skladište bez zauzimanja prostora. Iako Vam potencijalno nudi niz funkcija, uključujući: ogledala, vrata za brijanje, police i osvetljenje, dajući Vam još više za Vaš novac, čineći ormane za kupatilo veoma popularnim izborom.

Ogledala za kupatilo:

Ogledala u kupatilu su takođe još jedan odličan dodatak svakom kupatilu. U našem asortimanu ogledala za kupatila imamo veliki izbor standardnih i osvetljenih ogledala sa pozadinskim osvetljenjem. Dostupno u širokom rasponu veličina i stilova i slično kupatilskih ormarima; sa širokim spektrom funkcija. Ovo uključuje LED osvetljenje, digitalne satove, ogledala i podloge koje se mogu ukloniti, a sve to doprinosi funkcionalnosti Vašeg kupatila. Ogledala su više od funkcionalnog načina provere da li dobro izgledate. Mnoga ogledala sada nisu samo element dizajna. Dolaze sa dodatnim luksuznim karakteristikama i funkcijama, kao što su grejanje i osvetljenje, tako da se možete detaljnije pregledati.

Okrugla ogledala su elegantni i sofisticirani dodaci koji omekšavaju oštre, nervozne sobe. Tu je i asortiman LED ogledala i retrovizora sa pozadinskim osvetljenjem. Ogledala se mogu koristiti za pojačavanje svetlosti i stoga povećavaju prostranost Vašeg kupatila.

Osvetljenje Vašeg kupatila:

Osvetljenje kupatila je funkcionalna karakteristika koja se sada često koristi za poboljšanje Vašeg kupatila poput izložbene prostorije. Osvetljenje je bitan način stvaranja željene atmosfere i ambijenta.

Dodatna oprema:

Ova vrsta dodatne opreme fleksibilan je i siguran način postavljanja osnovnih stvari oko Vašeg kupatila. Od držača za četkice za zube do posuđa za sapun, ovi predmeti će dodati neobičan, zgodan moderan dodir. Obezbeđivanje Vašeg kupatila će svima zavideti. Vaši najvažniji svakodnevni predmeti sada su Vam dostupni 24 sata dnevno.

Police:

Police većini ljudi ne deluju kao uzbudljiv pribor. Oni su tu da ispune funkciju, ali moderne police čuvaju sve Vaše predmete, a istovremeno izgledaju glamurozno. Jednostavne, ali upečatljive ugaone police dobro funkcionišu u minimalističkim ili malim kupatilima. Dok su trostruke ugaone police odlične ako imate puno pilinga i sapuna za skladištenje. Stakleni držači polica su sjajno elegantni i jednostavni. Za one kojima je potreban maksimalni prostor za skladištenje, kabine od poliranog nerđajućeg čelika pružaju maksimalan prostor.

Sušači:

Držači peškira su neophodni, ali mogu ponuditi i vrlo neobičan dodir. Osnovni, praktični, izdržljivi i sa puno stila, ovi luksuzni dodaci osiguraće da Vaše kupatilo ispuni svaku svrhu. Pogledajte našu široku paletu luksuznog kupatilskog pribora kako biste svom kupatilu dodali savršene dodire.

Ako Vam je potrebna dodatna informacija slobodno sam kontaktirajte i posetite našu online prodavnicu!

Shopping cart

close