Pločice za Vaš dom

Dok ste tražili ideje za stil, verovatno ste naišli na stotine primera glamurozno popločanih toaleta ili kupatila i pitali se zašto postoji toliko različitih izgleda i opcija pločica i koja pločica najbolje odgovara Vašem kupatilu. Hajde da vidimo koje su pločice za kupatila zaista najbolji izbor, zajedno sa različitim materijalima od kojih se pločica može napraviti.
Kada su u pitanju brzi projekti poboljšanja doma, popravka Vašeg poda je jedan aspekt koji može imati najdramatičniji uticaj. I nijedan drugi materijal ne donosi bolju stopu povraćaja Vaše investicije koju nudi postavljanje pločica. Bez obzira da li razmišljate o tome da dodate rečne kamene pločice u svoj tuš ili novu podlogu od pločica u Vašoj kuhinji, prirodna lepota pločica će poboljšati estetski izgled Vašeg doma, kao i sprečiti da vlaga i druge supstance uzrokuju štetu na pod ili zidove.
Svestranost dizajna
Pločice su dostupne u mnogim varijantama boja, tekstura, veličina i materijala. Od netaknute sjajne bele do lanene teksture žalfije zelene, geometrijske i moderne do starog sveta i rustične, pločice su jedan od raznovrsnijih dekorativnih elemenata koji su dostupni. Savršeno za prostore sa velikim prometom, kao što su kuhinja ili dnevna soba, ili područja sa vlagom kao što je kupatilo, pločice za podove i zidovi su tu da ostanu. Postavljanje pozadinske pločice preko sudopera ili šporeta u kuhinji može zaštititi gipsane zidove od prskanja i prosipanja, a istovremeno održavati Vaš celokupni dizajn pod kontrolom. Ali nemojte misliti da su Vaše mogućnosti ograničene za korišćenje pločica na podovima ili samo u kupatilu ili kuhinji: pločice možete postaviti u bilo koju prostoriju Vašeg doma, od kreiranja umetničke pozadine pločica u podzemnoj železnici u prednjem hodniku do okruživanja ukrašenog ogledala metalnim – sjaj keramičke pozadinske pločice. Broj opcija koje imate za korišćenje različitih vrsta pločica ograničen je samo Vašom kreativnom maštom.
Lako čišćenje
Pločica je uglavnom jedna od opcija za podove koje je lakše održavati! Nikada ne biste mogli da kvasiti svoj pod od tvrdog drveta ili da dezinfikujete svoj tepih izbeljivačem, ali čišćenje pločica je lako! Čak i ako je pod u Vašoj trpezariji napadnut od strane tima mališana koji jedu špagete, čišćenje podova od pločica uključuje jednostavno brisanje prljavštine i brisanje toplom vodom sa sapunom.
Jednostavan za popravku i održavanje
Pločice se mogu lako popraviti. Bez obzira da li pronađete napuklu pločicu za tuširanje ili iskrivljenu pločicu za pozadinu, sve što treba da uradite je da zamenite pločicu za samo nekoliko minuta. Samo budite sigurni da imate pri ruci dodatni karton iste vrste pločica kako biste ubrzali proces zamene.
Posetite našu online prodavnicu i pogledajte veliki izbor pločica za Vaš dom.

Shopping cart

close