Zbog konstantnog menjanja cena na tržištu i ažuriranja sajta, molimo Vas da pozovete maloprodaju ili pošaljete upit na mail, radi provere tačnosti cene.

Bojler Ariston VELIS EVO 50l

36,900.00

 • Izuzetno tanak debljine samo 27cm
 • Tehnologija dvostrukog kazana bojlera za tuširanje koja se zagreje za duplo manje vremena
 • Mogućnost ugradnje u horizontalnom ili vertikalnom položaju
 • Plavi LED ekran za jednostavan interfejs
Šifra proizvoda: 11AEAV50l Kategorija: Oznaka:
Bojler Ariston Velis Evo 50l

Opis

 • Bojler Ariston Velis Evo 50l kombinuje napredne performase, moderan dizajn i visoktehnološke materijale. Garantuje toplu vodu za 50 minuta.Funkcija ECO EVO prati vaše svakodnevne navike kako bi vam pružila toplu vodu kada vam je potrebna samim tim omogućava vam uštedu energije i smanjenje troškova.Tehnologija dvostrukog kazana zagreva vodu brže od tradicionalnog bojlera. Svaki kazan opremljen je grejnim elementom i stoga se ne može samostalno zagrevati, što garantuje da idealna količina vode uvek bude spremna za upotrebu.

  Bojler Ariston Velis EVO 50l zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu , obliku smanjene dubine i mogućnosti ugradnje u više položaja, savršeno se uklapa u svako okruženje.

  Kvalitet 100% zagarantovan . Svaki proizvod pojedinačno je testiran u pogedu kvaliteta, efikasnosti i bezbednosti. Jaki i otporni materijali, delovi i proizvodi razvijeni su za rad u ekstremnim uslovima kako bi pružili rezultate.

   

  Pogledajte i ostale proizvode iz ponude:

   

  Više tehničkih podataka na stranici proizvođača pogledaj ovde

   

Dodatne informacije

Težina22 kg
Dimenzije27.5 × 50.6 × 77.6 cm
Brend

Garancija

Kapacitet kazana

50L

Materijal kazana

Način ugradnje

,

Brend

Ariston

Bojler Ariston Velis Evo 50l

Shopping cart

close